Υπηρεσίες

Παρέχουμε υπηρεσίες έρευνας και ανάλυσης της αγοράς. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σε θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης.

Focus Group

Κατανόηση εις βάθος της διαδικασίας που σκέφτονται/αγοράζουν οι καταναλωτές. Πως και με ποια κριτήρια επιλέγουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία; Προσφέρουμε μοναδικές και στοχευμένες ποιοτικές λύσεις που βοηθούν στην κατανόηση της ψυχολογίας των πελατών αλλά και της αγοράς. Τα Focus group μπορούν να αξιοποιηθούν για γευσιγνωσία προϊόντων, αξιολόγηση συσκευασίας αλλά και για την μελέτη των τάσεων της αγοράς. Η συζήτηση γίνεται μεταξύ μιας μικρής ομάδας ατόμων τα οποία έχουν επιλεχθεί κατάλληλα έτσι ώστε να αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Market Research

Μας αρέσει να μελετάμε οτιδήποτε μπορεί να μετρηθεί.

  • Βοηθάμε στην κατανόηση της αγοράς
  • Εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας για να ανοίξει ένα κατάστημα. Η μέτρηση της κίνησης και η κατανόηση των αντιλήψεων των ατόμων της περιοχής είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψιν πριν ανοίξει ένα κατάστημα.
  • Αξιολογούμε τις τάσεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
  • Αναλύουμε εις βάθος τον ανταγωνισμό.

Data Analysis

Ανάλυση δεδομένων που προέρχονται από πωλήσεις.

  • Ανάλυση και machine learning σε δεδομένα πωλήσεων, πελατών και μεταφορών.
  • Ανάλυση καλαθιού
  • Churn rate

Μετατρέπουμε τα νούμερα σε ιστορίες που μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες στην διαμόρφωση της στρατηγικής τους ευκολότερα και άμεσα.

Mystery Shopping

Παρακολούθηση της λειτουργίας ενός καταστήματος.
Με τη διαδικασία mystery shopping μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε στη σωστή λειτουργία των καταστημάτων franchise. Ελέγχουμε αν ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες και πρωτόκολλα. Σκοπός αυτής της τακτικής είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών και η βελτίωση της λειτουργίας των καταστημάτων.

Consulting

Έπειτα από την ανάλυση των ποιοτικών και ποσοτικών δεδομένων, βασισμένοι σε αυτά, προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στην διαμόρφωση της στοχευμένης μελλοντικής στρατηγικής της επιχείρησης σας. Σχεδιάζουμε μετρήσιμες ενέργειες βασισμένοι σε δεδομένα και όχι στο συναίσθημα.