Έρευνα: TedxUniversityofMacedonia 2019

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το TedxUniversityofMacedonia 2019! Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα των 203 επισκεπτών που πήραν μέρος στην έρευνα της ierax analytix, αξιολογώντας το TedxUniversityofMacedonia 2019.

 

 

Το 44% όσων απάντησαν είπε πως η διοργάνωση ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, ενώ 53% δήλωσε πως το event  ήταν ακριβώς όπως το περίμενε. Μόνο 3% δεν έμεινε ικανοποιημένο από την όλη διοργάνωση.

 

 

Το 60% των ερωτώμενων ενημερώθηκαν για το event από φίλους και γνωστούς, ενώ 15% από τα επίσημα social media του TedxUniversityofMacedonia.

 

 

Οι ομιλητές και το θέμα (reboot) ήταν τα βασικά στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή στο κοινό που ήρθε στο TedxUniversityofMacedonia με 47% και 46% αντίστοιχα.

 

 

Σχεδόν άριστα από το κοινό πήραν το προσωπικό και οι εθελοντές του TedxUniversityofMacedonia, οι αφανείς ήρωες που δούλεψαν ώστε να είναι όλα έτοιμα και στην εντέλεια.

 

 

Το 97% των συμμετεχόντων είναι πολύ πιθανό να προτρέψουν και άλλους ανθρώπους να έρθουν στο επόμενο TedxUniversityofMacedonia, ενώ οι βασικοί τους στόχοι από το event ήταν να μάθουν νέα πράγματα (78%), να γίνουν καλύτεροι οι ίδιοι (44%) και να γνωρίσουν νέο κόσμο (32%).

 

 

Τέλος, σχετικά με το θέμα του επόμενου TedxUniversityofMacedonia οι περισσότεροι συμμετέχοντες απάντησαν πρώτα το θέμα της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας (25%) κι έπειτα την Τεχνολογία (23%), τον Πολιτισμό και Τέχνες (20%), την Καριέρα και Εκπαίδευση (10%) και το Περιβάλλον (7%), θέματα σημαντικά για τη ζωή και το μέλλον των νέων ανθρώπων.

 

 

Ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών που πήραν μέρος στην έρευνα ήταν μόλις 22 ετών ενώ 60% ήταν γυναίκες και 40% άνδρες.

 

 

Η έρευνα έγινε κατά τη διάρκεια του TedxUniversityofMacedonia στις 30/11/2019 με συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο στις οποίες πήραν μέρος 203 άτομα τα οποία παρακολούθησαν το event.